200 מתכוני הקרטיבים הטובים ביותר

מאת: צ'ייס

כולם מגלים מחדש את הקסם הקפוא והמנה של קרטיבים משום שהם באמת אחד מהדברים הקלים ביותר להכנה בבית, ועם זאת מהמספקים ביותר. מעבר לכך, מתכונים אלו יעלימו את הטעמים המלאכותיים וצבעי המאכל שנמצאים בקרטיבים מסחריים, והם למעשה מלאים ברכיבים בריאותיים ומזינים – דבר שהופך אותם לתענוג קפוא מושלם לכולם. מתכונים מגרים אלו מספקים השראה אין סופית עבור ארטיקים לכל מטרה, החל מקירור בימות הקיץ החמים ביותר וכלה במתן סיום מושלם למנגל או כחטיף לילדים. הספר מכיל פינוקים קלאסיים וקרירים כמו גם עשרות מתכונים לצימודי טעמים חדשניים ומושכים ששואבים השראה מכל רחבי העולם – מקסיקו, אסיה, האיים הקריביים ועוד.

תמונות מפתות עם מתכונים מספקים השראה בפרקים כגון: פירות הדר, פירות טרופיים, גרגרים, שוקולד, פאדג', קרמל ופאדג' שמנת, סודה, קרחוני יוגורט, ירקות, תבלינים ועשבי טיבול, טעמים קלאסיים/ארטיקים מפתיעים, קפה ותה, פאלאטס מקסיקניים וקרחונים קריביים, קרחונים אסיתיים, וקרחונים לאירועים כגון קרחוני שכבות, מהודרים ולחגים, קרחונים לילדים, קרחונים למבוגרים (עם אלכוהול).

המחבר מספק את כל שדרוש כדי ליצור קרחונים בבית, החל מבחירת המצרכים ועד להקפאה ועצות להוצאה בטוחה מהתבנית. כעת קל לעקוף את הארטיקים המסחריים ולהחליפם בקרחונים מגרים תוצרת בית של פאדג' שוקולד מריר, תה ירוק עם מנטה וליים או ארטיקי קמפרי תפוז, ומתכונים רבים וקלים אחרים.

200 BEST ICE POP RECIPES

למידע נוסף על הספר ולרכישה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

דומים

ספרי בישול באנגלית